Bug 249475 - corrupted elilo.conf in domU install
corrupted elilo.conf in domU install
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: xen (Show other bugs)
5.1
ia64 Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Xen Maintainance List
Virtualization Bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-07-24 17:33 EDT by Chuck Morrison
Modified: 2009-12-14 16:24 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version: rhel5.1s1
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-08-15 12:54:11 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot of issue (52.38 KB, image/png)
2007-07-24 17:39 EDT, Chuck Morrison
no flags Details

  None (edit)
Description Chuck Morrison 2007-07-24 17:33:32 EDT
Description of problem:

After installing a fully virtualized domU, the elilo.conf file is corrupt.
Looking at it in the efi editor shows a question mark in front of several of the
lines in the image definition.

Version-Release number of selected component (if applicable):

rhel5.1b0

How reproducible:

It seems very consistent

Steps to Reproduce:
1. Install a fully virtualized domU with virt-manager
2. prior to doing a first boot, examine the elilo.conf file with the efi editor
3.
  
Actual results:

? precedes the last four lines in the file

Expected results:

There should be no extra characters in the file

Additional info:
Comment 1 Chuck Morrison 2007-07-24 17:39:05 EDT
Created attachment 159890 [details]
screenshot of issue
Comment 2 Chuck Morrison 2007-08-15 12:54:11 EDT
This appears to be fixed in rhel5.1s1

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.