Bug 25025 - Webfind dosn't work!
Webfind dosn't work!
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gnorpm (Show other bugs)
6.2
i586 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Jeff Johnson
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-01-26 04:51 EST by Michael Moellney
Modified: 2005-10-31 17:00 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-02-07 16:56:40 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Michael Moellney 2001-01-26 04:51:56 EST
Hi!

After rpessing WEBFIND a new database was downloaded.
Serching for e.g. tar in the webfind window produces no result and in the
shell some text was seen:


XML-CRITICAL **: Document is empty


XML-CRITICAL **: Start tag expect, '<' not found

It seems that the configuratino database is bogus..

Date: 26.1.2001

Thanks, Michael
Comment 1 jssantana 2001-02-07 16:31:49 EST
I have this same problem using gnorpm 0.95.1-5 on RedHat Linux 7.0
Comment 2 Michael Moellney 2001-02-07 16:56:33 EST
This is how I managed to work around this error:

I forced gnorpm to reload the fullIndex.rdf.gz file
by removing the _EMPTY_ file:
~/.gnome/gnorpm.d/resources/fullIndex.rdf.gz

After starting gnorpm and pressing webfind it downloaded a new fullIndex.rdf.gz
file and this time it was larger that 0 Bytes.... and gnorpm since then worked
for me...

I don't know if it was a bug in gnorpm or if the downloaded file was wrong...
Comment 3 Jeff Johnson 2001-03-05 16:30:55 EST
Can't reproduce with gnorpm-0.96-1.

This smells like a download error. Please reopen the bug if I'm wrong.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.