Bug 253901 - No node IDs generated on new RHEL4 / DLM cluster
No node IDs generated on new RHEL4 / DLM cluster
Product: Red Hat Cluster Suite
Classification: Red Hat
Component: conga (Show other bugs)
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Ryan McCabe
Brian Brock
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2007-08-22 15:42 EDT by Lon Hohberger
Modified: 2009-04-16 16:36 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version: RHSA-2007-0983
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2007-11-21 16:51:53 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Lon Hohberger 2007-08-22 15:42:30 EDT
Description of problem:

When building a new cluster, it may be helpful to generate the node IDs. 
They're required for qdisk, for example.

Bug was noticed using Celaeno installing a new cluster.
Comment 1 Rob Kenna 2007-08-28 10:22:59 EDT
Description a bit terse.  How nasty is this?  More details please.
Comment 5 errata-xmlrpc 2007-11-21 16:51:53 EST
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.