Bug 254139 - sound card problem in 101ggc motherboard
sound card problem in 101ggc motherboard
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: alsa-lib (Show other bugs)
7
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Martin Stransky
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-08-24 09:01 EDT by santhosh
Modified: 2008-08-02 19:40 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-04-25 00:28:49 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
------- System Config Soundcard Log -------- (41.32 KB, application/octet-stream)
2007-08-24 09:01 EDT, santhosh
no flags Details

  None (edit)
Description santhosh 2007-08-24 09:01:20 EDT
Description of problem:I hav Intel 101GGC motherboard i installed linux fedora 7
after completion of installation the there was no sound heard during sound
playback during testing.It showed you can create /root/scsconfig.log and
/root/scsrun.log on the system tab and file a new bug... 
I have attached scsconfig.log and pasted scsrun.log below in Additional
information column 


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.After installation there was no sound heard during playback during first time
testing
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
------- System Config Soundcard Log --------
Fri Aug 24 01:39:46 IST 2007

ALSA lib pcm_hw.c:1357:(_snd_pcm_hw_open) Invalid value for card
aplay: main:545: audio open error: No such device
cat: /etc/asound.conf: No such file or directory
amixer: Mixer attach default error: No such device

************************************************************************

But there is no problem with the source dvd when installed in other model
motherboards it works fine.... and the source also passed the image test..
Comment 1 santhosh 2007-08-24 09:01:20 EDT
Created attachment 172410 [details]
------- System Config Soundcard Log --------
Comment 2 Martin Stransky 2007-09-10 07:15:42 EDT
ACPI: PCI Interrupt 0000:00:14.2[A] -> GSI 16 (level, low) -> IRQ 19
hda-intel: no codecs initialized
ACPI: PCI interrupt for device 0000:00:14.2 disabled

The driver isn't initialized. You have quite old ALSA drivers, please update
your kernel / user space packages (alsa-lib, alsa-utils) and check it again.
Comment 3 Brian Powell 2008-04-25 00:28:49 EDT
The information we've requested above is required in order
to review this problem report further and diagnose/fix the
issue if it is still present.  Since there have not been any
updates to the report since thirty (30) days or more since we
requested additional information, we're assuming the problem
is either no longer present in the current Fedora release, or
that there is no longer any interest in tracking the problem.

Setting status to "CLOSED INSUFFICIENT_DATA".  If you still
experience this problem after updating to our latest Fedora
release and can provide the information previously requested, 
please feel free to reopen the bug report.

Thank you in advance.

Note that maintenance for Fedora 7 will end 30 days after the GA of Fedora 9.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.