Bug 25478 - Kudzu doesn't recognize a "tulip" network card
Kudzu doesn't recognize a "tulip" network card
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kudzu (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-02-01 09:59 EST by Edward Kuns
Modified: 2014-03-16 22:18 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-02-01 09:59:09 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Edward Kuns 2001-02-01 09:59:06 EST
Here is the appropriate section from /etc/sysconfig/hwconf:

class: NETWORK
bus: PCI
detached: 0
device: eth
driver: unknown
desc: "Unknown vendor|unknown device 1317:0985"
vendorId: 1317
deviceId: 0985
subVendorId: 1317
subDeviceId: 0574

and from lspci -n:

00:11.0 Class 0200: 1317:0985 (rev 11)

and from plain old "lspci":

00:11.0 Ethernet controller: Bridgecom, Inc: Unknown device 0985 (rev 11)

(Let me know if any other output, such as "lspci -v," would help.)

The card is Linksys LNE100TX version 4.1 -- it requires a recent
"tulip" driver to function at all, but works perfectly with the tulip
driver in Fisher once hand configured.
Comment 1 Bill Nottingham 2001-02-01 11:29:47 EST
Fixed in CVS, will be in next build.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.