Bug 25480 - TUI reconfig displays binary (garbage) characters
Summary: TUI reconfig displays binary (garbage) characters
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda   
(Show other bugs)
Version: 7.0tc
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jarod Wilson
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-02-01 15:34 UTC by Brock Organ
Modified: 2007-04-18 16:31 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-04-30 15:51:50 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Brock Organ 2001-02-01 15:34:04 UTC
Running anaconda in reconfig mode, the GUI mode does not display the proper
TC characters, it instead displays bad binary characters ...

TUI mode runs in English throughout ...

Comment 1 Jarod Wilson 2001-02-05 01:46:11 UTC
Not able to recreate this bug. Have tried running the "anaconda --reconfig" and
it correctly display Chinese (albeit the help text is in English - not
translated).

Also tried running from a boot sequence (after touching /etc/reconfigSys).

How was the reconfig invoked ? Can it actually be done directly from a boot
media ?

Comment 2 Brock Organ 2001-02-07 18:06:08 UTC
The GUI mode reconfig is fixed (it works! :) ) in the latest 7.0tc-upload test
tree; but now the TUI characters in TUI mode reconfig (instead of displaying
proper english characters) now display garbage binary data ...

to be clear, the way to test the reconfig mode is to:

1) install 7.0tc (including X component and anaconda and anaconda-runtime
packages in the install)
2) post install, at the first boot, create the file /etc/reconfigSys (ie % touch
/etc/reconfigSys)
3) reboot the machine
4) depending on the /etc/inittab initial run-level (3 or 5) the system reconfig
tool will run in GUI or TUI mode 

in the current test tree (7.0tc-upload), the GUI mode reconfig works properly
(ie chinese characters) but the TUI mode reconfig fails (instead of english
characters, bad binary garbage is displayed) ...


Comment 3 Jarod Wilson 2001-02-10 02:00:08 UTC
Changed default locale to C - so first screens are English - user can then
change to Chinese when in GUI mode.

Comment 4 Brent Fox 2001-04-11 12:35:45 UTC
Brock, has this issue been resolved?

Comment 5 Brent Fox 2001-04-30 15:51:46 UTC
Closing due to inactivity.  Please reopen if you have any more info.



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.