Bug 2558 - DHCP Client not initializing correctly
DHCP Client not initializing correctly
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 2387
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: dhcpcd (Show other bugs)
i386 Linux
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 1999-05-05 03:19 EDT by flosofl
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 1999-06-04 12:02:39 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description flosofl 1999-05-05 03:19:19 EDT
DHCP Client is not initializing correctly.  I have tested it
in 5.2 and 6.0.  5.2 works.  I have tried the old version of
dhcpcd with the 6.0 and it still does not work.  I can ping
my local subnet and nothing else
Comment 1 mjp 1999-05-12 12:27:59 EDT
I found that on my systems the newer "pump" DHCP client grabbed the IP
address fine, but didn't retrieve anything else, such as default
gateway and DNS info, which made an FTP install using DHCP
impossible.  I ended-up having to use a static IP for the FTP install
and then switch to DHCP after the install, in which I still had to
manyally set my default gateway and DNS info.
Comment 2 Dale Lovelace 1999-06-04 12:02:59 EDT
*** This bug has been marked as a duplicate of 2387 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.