Bug 25713 - fdisk loops endlessly due to empty partition
fdisk loops endlessly due to empty partition
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: util-linux (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Erik Troan
David Lawrence
Florence RC-1
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-02-02 09:00 EST by Michael Young
Modified: 2007-04-18 12:31 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-02-06 15:52:43 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Michael Young 2001-02-02 09:00:45 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.75 [en] (X11; U; SunOS 5.6 sun4u)


I created an empty extended partition during install (with fdisk). Now that
the system is running if I try to run fdisk on the disk, it loops endlessly
with the error "omitting empty partition (5)" constantly repeated.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. run fdisk /dev/hda on my machine.
2.
3.
Comment 1 Tim Waugh 2001-02-02 10:00:28 EST
Same here.  This last worked in util-linux-2.10m-12.
Comment 2 Glen Foster 2001-02-02 17:57:21 EST
We (Red Hat) should really fix this before next release
Comment 3 Erik Troan 2001-02-06 14:40:02 EST
Tim, can you send me your partition table please? Just the first 1k of the
device will do.
Comment 4 Erik Troan 2001-02-06 15:52:22 EST
Fixed in util-linux-2.10p-5, and forwarded to util-linux maintainers.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.