Bug 25719 - System hangs on boot at- ACPI: APM already active, exiting.
Summary: System hangs on boot at- ACPI: APM already active, exiting.
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel   
(Show other bugs)
Version: 7.1
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Michael K. Johnson
QA Contact: Aaron Brown
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-02-02 14:34 UTC by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 16:31 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-02-02 16:56:00 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Need Real Name 2001-02-02 14:34:08 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows NT 5.0)


I'm running a Compaq EN/866 with onboard sound (which the drivers provided 
don't work for (they didn't work in 7.0 and the OSS stuff won't work 
either)) enabled. When I tried to run XMMS it locked my system up (I let 
it run overnight to see if it would break out and it didnt).  No biggie 
(if you're running NT) so I rebooted. See above for the message it hangs 
on boot with.  I'm going to rebuild my system and see if I can get it to 
do it again.

Reproducible: Didn't try

Comment 1 Bernhard Rosenkraenzer 2001-02-02 15:20:46 UTC
apmd doesn't have anything to do with this. Assigning to kernel.

Comment 2 Need Real Name 2001-02-02 16:55:56 UTC
The system only hangs on the SMP kernel...  go figure

Comment 3 Michael K. Johnson 2001-02-08 21:19:24 UTC
ACPI is no longer configured into our current kernel sources.
Re-open this bug if you see this hang with a later kernel that
does not report ACPI error messages.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.