Bug 25742 - The installer crashes shortly after it begins the graphical mode install.
The installer crashes shortly after it begins the graphical mode install.
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
i386 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Aaron Brown
Florence RC-1
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2001-02-02 13:27 EST by David Wagoner
Modified: 2005-10-31 17:00 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2001-02-05 14:17:07 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description David Wagoner 2001-02-02 13:27:34 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.72 [en] (X11; U; Linux 2.4.1 i686)

When it begins to detect hardware, my floppy drive /dev/fd0 is not
installed properly but the install continues. Then it brings up the
graphical mode. While still on the first screen the installer stop and has
an error unmounting the devices and tells me I can reboot. I have not been
able to get the installer past this point. 

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.I put the cd in and boot to it.
2.I run the regular installer


Actual Results:  The error occurs and I can not continue the install. I
have to then reboot.

Expected Results:  The installer should have continued and I should be able
to run redhat 7.1 beta.

My system is a ABIT VA6, with an overclocked PIII running at 616Mhz. I have
an s3 savage 4 videocard, a soundblaster 16 isa card, an iomega zip 250, an
iomega zipcd 650 usb, a 48x cdrom drive, 2 hard drives(10 Gigs and 13.6
Gigs), and a floppy drive.
Comment 1 Glen Foster 2001-02-02 17:57:33 EST
We (Red Hat) should really fix this before next release
Comment 2 Tim Waugh 2001-02-05 10:55:07 EST
What are the exact messages that you get?
Comment 3 Tim Waugh 2001-02-05 14:17:04 EST
Reporter says that the updated installer image fixes the problem.  Closing.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.