Bug 26310 - graphical install fails for fisher
Summary: graphical install fails for fisher
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda   
(Show other bugs)
Version: 7.1
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Brent Fox
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard: Florence RC-2
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-02-06 16:06 UTC by greg hosler
Modified: 2007-04-18 16:31 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-02-15 00:30:41 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description greg hosler 2001-02-06 16:06:07 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.76 [en] (X11; U; Linux 2.2.16-22smp i686; Nav)


installation problem w/ Fisher.

video card: 3D Blaster, Nvidia RIVA TNT2 32 MB (AGP)
SMP kernel (but probably not related to problem).

problem: after boot disk detects scsi card and goes into 2nd stage loading,
I briefly see some messages, including: "cannot open /dev/fb0", and then
the screen goes blank. None of the virtual consoles show anything.
Control-alt-del reboots, but that's about all that I can do.

text mode install works fine.

note that nofb, lowres, and text are all the same (i.e. all the exact same
text mode install) - I would have expected different based upon the 3
different invocations.


Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.video card: 3D Blaster, Nvidia RIVA TNT2 32 MB (AGP)
2.boot from fisher disc 1 & do grapgical install.
3.
	

Actual Results:  in 2nd stage install, get the message "cannot open
/dev/fd0" - screen goes complete blank and can only reboot at this point

Expected Results:  gui install screen

Comment 1 Glen Foster 2001-02-06 23:58:06 UTC
Re-assigning product to "Red Hat Linux Beta", version "beta 3".  Greg, you were
not on the testers-list e-mail list when I requested that beta-team members file
defects against the product "Red Hat Linux Beta" under "beta 3" for fisher.  Now
you know.  Sorry for the abrupt change -- we track beta-team bugs differently
from public-beta bugs/

Comment 2 Glen Foster 2001-02-07 00:08:37 UTC
This defect is considered MUST-FIX for Florence Release-Candidate #1

Comment 3 Brent Fox 2001-02-09 09:32:39 UTC
Can you try saying 'linux vga=788' at the syslinux boot prompt?  Does anything
different happen?  Also, how did Red Hat Linux 7 behave on this system?  Did you
have the same problems?

Comment 4 Brent Fox 2001-02-12 18:47:33 UTC
Have you had any luck resolving this issue?

Comment 5 Matt Wilson 2001-02-14 09:09:19 UTC
*ping*


Comment 6 Brent Fox 2001-02-16 23:54:05 UTC
Closing due to inactivity.  Please reopen if you have more information.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.