Bug 26791 - Cyrix MediaGX must use X3 not X4 (X4 hangs it)
Cyrix MediaGX must use X3 not X4 (X4 hangs it)
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: Xconfigurator (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Preston Brown
David Lawrence
Florence RC-1
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-02-09 03:26 EST by Telsa Gwynne
Modified: 2007-04-18 12:31 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-02-09 18:59:48 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Telsa Gwynne 2001-02-09 03:26:26 EST
Text mode upgrade of a Cyrix MediaGX from previous
beta cycle. Did 'startx -- -bpp 16' as ever and the
screen put a pretty pattern of blue swirls up and
the machine hung solid to the extent I had to hit
the power switch.

Rebooted, ran Xconfigurator --preferxf3, it detected
the mediagx beautifully and X ran happily.

I expect this means that if it's a Cyrix, then it
must use X3.
Comment 1 Glen Foster 2001-02-09 18:07:49 EST
This defect is considered MUST-FIX for Florence Release-Candidate #1
Comment 2 Glen Foster 2001-02-09 18:59:43 EST
Re-assigning to pbrown at his request.
Comment 3 Tim Powers 2001-02-13 16:45:18 EST
Fixed in 4.9.2. MediaGX now uses the 3.3.6 server by default.

Tim

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.