Bug 2695 - /usr/X11R6/include/X11/Xaw3d is missing
Summary: /usr/X11R6/include/X11/Xaw3d is missing
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: Xaw3d (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 6.0
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-05-10 14:24 UTC by Jay Turner
Modified: 2015-06-06 01:39 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-05-14 20:19:48 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Jay Turner 1999-05-10 14:24:15 UTC
On a freshly installed system, "rpm -Va" reveals that
/usr/X11R6/include/X11/Xaw3d is missing

Comment 1 Jeff Johnson 1999-05-14 20:19:59 UTC
This is almost certainly a variant of the "tetex missing shared files"
problem. Please reopen if not.

Comment 2 openshift-github-bot 2015-06-06 01:39:16 UTC
Commit pushed to master at https://github.com/openshift/origin

https://github.com/openshift/origin/commit/277a3984773bb6b338fc632c6e7412470b80da7e
Issue 2695 - new-build command creating just BuildConfig from provided
source and/or image.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.