Bug 27 - Hard drive install fails from windows 95 partition
Hard drive install fails from windows 95 partition
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
5.2
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1998-11-10 15:52 EST by giudi2
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1998-11-17 14:12:42 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description giudi2 1998-11-10 15:52:03 EST
I downloaded the whole redhat directory (including RPMS
Base etc).
I created the boot disk and the supp disk everything works
find , I picked "Hard Drive" for the installation method,
"Custom" for the type of installation, the creation of the
partition goes find, it formated the swap partitons and
when it comes to type the path of the RedHat directory
(dev/hda1/ is the partition holding RedHat --> it's under
c:\) I leave the path input box blank because it's right
under hda1 (my windows 95 partition) then it gives me the
error message "error openning direcory... installation tree"

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.