Bug 27688 - System hangs when inserting a PCMCIA card
Summary: System hangs when inserting a PCMCIA card
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel-pcmcia-cs   
(Show other bugs)
Version: 7.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Michael K. Johnson
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-02-15 01:48 UTC by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 16:31 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-02-15 05:03:19 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Need Real Name 2001-02-15 01:48:49 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.76 [en] (X11; U; Linux 2.4.0 i686)


The system hangs when a PCMCIA card in plugged in. I have tried a compact
flash adapter, and a US robotics modem card. Both work under RH7.0.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.Plug in a card
2.
3.
	

Actual Results:  The system hangs. 

During boot it seems as though the PCMCIA services start ok.

Laptop used DELL C600.

Comment 1 Michael K. Johnson 2001-02-15 16:47:51 UTC
That's why the Fisher release notes noted that PCMCIA was broken on
most systems. :-)  It should be fixed in the next rawhide kernel.
If not, please re-open.  Thanks.

Comment 2 Will Benton 2001-04-18 03:05:05 UTC
This is still a bug in Seawolf on my ThinkPad 770.

Comment 3 Arjan van de Ven 2001-04-18 08:40:15 UTC
Totally different bug


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.