Bug 2939 - Upgrade 5.2 -> 6.0 does not install all files!
Upgrade 5.2 -> 6.0 does not install all files!
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 2727
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: tetex (Show other bugs)
i386 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Cristian Gafton
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 1999-05-20 13:58 EDT by Hardy Mayer
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 1999-05-21 00:08:05 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Hardy Mayer 1999-05-20 13:58:13 EDT
The upgrade 5.2->6.0 (from Cheapbytes CD-ROM) left the
following two directories empty:

I had to run rpm -ihv --force 2 or 3 times on
to get all the files properly installed.

This happened on two different machine -- so it wasn't a
fluke, and the rpm files were identical to those on the
mirros of the distribution.
Comment 1 Derek Tattersall 1999-05-20 15:44:59 EDT
Did a cdrom upgrade 5.2->6.0 using Red Hat media.  When completed
the directories /usr/share/texmf/tex/latex/base and
/usr/share/texmffontssource/public/cm were empty.  The tetex rpm
contains entries for the files in the second directory, and
tetex-latex contains entries in the first directory.
Comment 2 Bill Nottingham 1999-05-21 00:08:59 EDT
*** This bug has been marked as a duplicate of 2727 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.