Bug 2943 - Tetex in i386 distribution inoperative
Tetex in i386 distribution inoperative
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: tetex (Show other bugs)
6.0
All Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Jay Turner
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-05-20 17:11 EDT by peter.evans
Modified: 2015-01-07 18:37 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-05-20 23:58:25 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description peter.evans 1999-05-20 17:11:47 EDT
Intel Pentium 2 system, 128Mb ram upgraded to 6.0 from 5.2.
Tetex-Latex installation OK on 5.2 (Apollo) but reported
missing .sty, .def and other files following upgrade.
Probles occur when compiling all forms of latex/latex2e
documents. Latex system aborts with error messages.

Original 5.2 rpm's reinstalled to resolve problem, which
recurred when I re-installing the tetex-linux 6.0 rpm's to
guard against a possible upgrade glitch.

Now running 5.2 tetex system without problems.
Comment 1 Bill Nottingham 1999-05-20 23:58:59 EDT
just reinstall the 6.0 RPMs (you may need to do this twice).There's an RPM bug in the installer
where the shared files got deleted. This bug has been fixed in the
RPM that is available in Raw Hide.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.