Bug 294331 - Uploading test result RPM using windows IE 7.0
Uploading test result RPM using windows IE 7.0
Product: Red Hat Ready Certification Tests
Classification: Retired
Component: web site (Show other bugs)
All Windows
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Yu Shao
Yu Shao
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2007-09-18 02:43 EDT by Xu Bo
Modified: 2008-04-09 05:15 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 9/22 2007 push
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2008-04-09 05:15:29 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Xu Bo 2007-09-18 02:43:57 EDT
Description of problem:
If we use Windows IE 7.0 to upload the test result RPM to HCL, the hwcert
catalog will not analyze the RPM and just attach it as a attachment.
Comment 1 Xu Bo 2007-09-18 05:08:52 EDT
After the new HCL version was online, we found lots of vendors (like HP, IBM and
Intel etc. ) attached their test result RPMs as attachments. At first I thought
they couldn't find out the location to upload the RPMs as we had moved the
uploading dialog to the bottom of the HCL page. So I submitted the specific
steps to them. But vendors told me that they had followed the steps but there
was no use. 

At last we found that vendors used the windows IE to upload the RPMs and the
hwcert catalog would not analyze the RPM and just attach it as a attachment (I
had a test). 

Please fix this bug ASAP.

Comment 2 XINSUN 2008-04-09 05:15:29 EDT
The bug has been fixed at the 9/22 2007 catalog push, so close it

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.