Bug 29568 - xdvi does not look into /etc/app-defaults!
xdvi does not look into /etc/app-defaults!
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: tetex (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Tim Waugh
David Lawrence
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2001-02-26 12:05 EST by Sammy
Modified: 2007-04-18 12:31 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2001-04-05 09:46:18 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Sammy 2001-02-26 12:05:37 EST
As far as I can tell xdvi reads its resource file XDvi from
/usr/share/texmf/xdvi/XDvi. Actually it does not contain an
/etc/X11/app-defaults/XDvi file at all. Most system managers
use that for system wide resources.
Comment 1 Tim Waugh 2001-04-04 12:02:56 EDT
/etc/X11/app-defaults/, or /usr/X11R6/lib/X11/app-defaults/?  We only have the 
/usr/ one at the moment.  Do you think the XDvi file should move there, where 
all the others are?
Comment 2 Sammy 2001-04-05 09:46:13 EDT
Well, I looked at the xdvi INSTALL and Makefile and this version does not
seem to look into any app-defaults directory! It just looks for $TEXMF/xdvi/XDvi
file, which is what we already have. Normally all app-default files for X stuff
should go into /usr/X11R6/lib/X11/app-defaults/ BUT if xdvi is not going
to look in there there is no point putting one there. I guess we can close this

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.