Bug 29727 - KDE multi-media player crashes
Summary: KDE multi-media player crashes
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kdemultimedia   
(Show other bugs)
Version: 7.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Bernhard Rosenkraenzer
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-02-27 11:02 UTC by Thilo Mezger
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-02-28 10:10:42 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Thilo Mezger 2001-02-27 11:02:59 UTC
KDE's multi-media player ("noatrun"?) crashes immediately after being
started.

Comment 1 Bernhard Rosenkraenzer 2001-02-28 10:10:32 UTC
Doesn't happen here (2.1-2). Is your soundcard configured correctly?

Comment 2 Thilo Mezger 2001-02-28 10:15:54 UTC
OK, this machine has a sound-card which is not supported by Linux. True.
But still, that's not a reason to dump core.

This is probably more a KDE problem than a Red Hat problem though.


Comment 3 Joe Acosta 2001-08-15 02:54:39 UTC
It crashes with my sound card and it IS configured correctly...

alias sound-slot-0 emu10k1 
post-install sound-slot-0 /bin/aumix-minimal -f /etc/.aumixrc -L >/dev/null 2>&1
|| : 
pre-remove sound-slot-0 /bin/aumix-minimal -f /etc/.aumixrc -S >/dev/null 2>&1 || : 

emu10k1                46464   1 (autoclean)
ac97_codec              8960   0 (autoclean) [emu10k1]
soundcore               3408   4 (autoclean) [emu10k1]

it did not work with the default RH 7.1 kernel either...

no back trace either 



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.