Bug 31162 - kickstart over ftp fails to write eth0 alias to /etc/modules.conf
kickstart over ftp fails to write eth0 alias to /etc/modules.conf
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
i386 Linux
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Brent Fox
Brock Organ
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2001-03-09 09:56 EST by Pekka Savola
Modified: 2007-03-26 23:42 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2001-03-15 15:02:53 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Pekka Savola 2001-03-09 09:56:48 EST
In RC2 ftp kickstart (regular ftp mode is fine), 'alias eth0 driver' is   
not written to /etc/modules.conf.
This can be very annoying, and IMO should be fixed if possible.
The same kind of bug happened with RHL62 release version, on regular ftp  
installs, so I doubt it's completely new.
Comment 1 Pekka Savola 2001-03-09 10:53:38 EST
This happens whether or not 'device eth0 driver' is defined in ks.cfg.
Comment 2 Glen Foster 2001-03-09 18:28:56 EST
This defect considered MUST-FIX (show-stopper) for Florence Gold
Comment 3 Brent Fox 2001-03-15 14:47:13 EST
Just curious, what kind of network card do you have?   Did you have to load the
driver manually with a driver disk?  Also, was your kickstart install using a
dhcp or static IP network connection?
Comment 4 Pekka Savola 2001-03-15 15:02:49 EST
3c59x. No driver disk. Static IP.
Comment 5 Brent Fox 2001-03-15 16:36:44 EST
This doesn't happen on the latest internal trees (qa0315.0).  I don't know if
this has been 'fixed' or if it particular to your machine for some reason.  At
any rate, it doesn't happen on our machines here.  Resolving as worksforme.
Please reopen if the problem reappears in the future.
Comment 6 Matt Wilson 2001-03-15 17:08:08 EST
I think this is tied to the bug Erik fixed.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.