Bug 31572 - tulip driver in public rc1 (2.4.1 kernel) works but sets MAC address to 00:00:00:00:00:00
tulip driver in public rc1 (2.4.1 kernel) works but sets MAC address to 00:00...
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael K. Johnson
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-03-12 17:07 EST by Kambiz Aghaiepour
Modified: 2007-04-18 12:32 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-03-12 17:08:42 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Kambiz Aghaiepour 2001-03-12 17:07:11 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.75 [en] (Windows NT 5.0; U)


I haven't had time to try the driver in the 2.4.2 kernel, but in public rc1 the tulip driver is not finding the mac address. Otherwise networking 
seems to work. I haven't tried hammering the network interface (yet).  Oddly, if I use all zeros for the mac address in the dhcp server cofig for 
the client, the client picks up the address.  The 2.2.x kernels seem to identify the card properly though (both old_tulip and tulip in the 
2.2.17-14 
errata).

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Install public rc1
2. ifconfig eth0
Comment 1 Kambiz Aghaiepour 2001-03-12 17:08:38 EST
Eek! Sorry I posted this from a windows box (please forgive me!)  I didn't think it would log in bugzilla. Any change you could remove the evidence?
Comment 2 Bill Nottingham 2001-03-12 21:12:44 EST
This is fixed in the later kernel.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.