Bug 31773 - XFree86 3.3.6 server still installed after deselection
Summary: XFree86 3.3.6 server still installed after deselection
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda   
(Show other bugs)
Version: 7.1
Hardware: i386
OS: Linux
low
low
Target Milestone: ---
Assignee: Michael Fulbright
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-03-14 12:52 UTC by Panic
Modified: 2005-10-31 22:00 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-03-15 19:49:12 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Panic 2001-03-14 12:52:01 UTC
A minor, non-critical bug.  Even though I specifically did not install X
nor the XFree86-S3-3.3.6-33 package (matches my video card), it is
installed by anaconda anyway.  This seems to occur regardless of video
card, as long as the video card has a 3.3.6 server.  This might need to be
entered under X, but... :) The installation was an NFS install.

Reproducible: Always

Steps to reproduce:

1. Do a Custom installation, deselect all X packages
2. When the system reboots, check out the installed X rpm.

Comment 1 Michael Fulbright 2001-03-14 16:04:18 UTC
Known issue, being investigated.

Comment 2 Glen Foster 2001-03-14 20:50:17 UTC
We (Red Hat) should really fix thix before next release.

Comment 3 Matt Wilson 2001-03-16 19:39:43 UTC
fixed in CVS.



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.