Bug 32139 - During Install of wolverine (after I added a common user)
During Install of wolverine (after I added a common user)
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
i386 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Brock Organ
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2001-03-18 15:56 EST by Need Real Name
Modified: 2005-10-31 17:00 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2001-04-10 18:01:52 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
saved state during the installation (1.41 MB, application/octet-stream)
2001-03-18 16:26 EST, Need Real Name
no flags Details

  None (edit)
Description Need Real Name 2001-03-18 15:56:14 EST
I saved the state of the computer as instructed during the install (of
wolverine).  This first error occured when trying to do a server system
install.  So then I tried a workstation install and the error occured at
approximately the same place.  But I have a copy of both.  So when I get
the carbon copy of this e-mail I will send both of them as attachments to
the address this is sent to.

Tim Cassidy
Comment 1 Need Real Name 2001-03-18 16:26:10 EST
Created attachment 12943 [details]
saved state during the installation
Comment 2 Michael Fulbright 2001-03-20 11:38:12 EST
I cannot read the attachment - it is binary data best I can tell.

Can you paste the information into a comment and submit it please?
Comment 3 Brent Fox 2001-04-10 18:01:45 EDT
Closing due to inactivity.  Please reopen if you have more info.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.