Bug 3276 - Ping returns a "wrong data byte" error during successful pings
Ping returns a "wrong data byte" error during successful pings
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: netkit-base (Show other bugs)
6.0
alpha Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jay Turner
:
: 3843 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-06-04 16:40 EDT by Ken Crandall
Modified: 2015-01-07 18:37 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-06-04 17:55:24 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ken Crandall 1999-06-04 16:40:12 EDT
All successful pings return an error labeled "wrong data
type" followed by a bunch of hex.
Comment 1 David Lawrence 1999-06-04 17:55:59 EDT
This problem has been corrected in netkit-base-0.10-31.alpha.rpm
available from ftp://rawhide.redhat.com/alpha/RedHat/RPMS/. Please
obtain and install newer rpm to see if this fixes the problem for you.
Comment 2 noar 1999-06-05 16:05:59 EDT
connected to rawhide.portal.redhat.com.
220 ProFTPD 1.2.0pre1 Server ready.
ftp> cd alpha/RedHat/RPMS
250 CWD command successful.
ftp> ls -al
200 PORT command successful.
150 Opening ASCII mode data connection for file list.
total 0
drwxr-xr-x   2 root     root         1024 May 28 17:25 .
drwxr-xr-x   4 root     root         1024 Jun  5 14:11 ..
226 Transfer complete.

Where is it ?
Comment 3 Jeff Johnson 1999-06-30 19:09:59 EDT
*** Bug 3843 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Whenever I ping ANYTHING I get the following:

normal output
wrong data byte #8 should be 0x8 but was 0x??
    there are a bunch of hex numbers here

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.