Bug 32881 - Installer can't detect new Mylex PCI to U160 RAID controllers
Installer can't detect new Mylex PCI to U160 RAID controllers
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: initscripts (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-03-23 15:37 EST by Jin-Lon
Modified: 2014-03-16 22:20 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-03-23 15:37:49 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jin-Lon 2001-03-23 15:37:45 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows NT 4.0)


Wolverine Installer does not detect the existance of Mylex PCI - U160 
controllers during installation (Boot from IDE CDROM). Controllers include 
eXtremeRAID 2000, 3000, AcceleRAID 160, 170 and 352. The PCI IDs (VID, 
DID, SVID, SDID) are: ER2000 (1069, BA56, 1069, 0040), ER3000(1069, BA56, 
1069, 0030), AR352(1069, 0050, 1069, 0050), AR170(1069, 0050, 1069, 0052), 
AR160(1069, 0050, 1069, 0054). (note: Old controllers, i.e. ER1100, AR250, 
150 works fine). The embedded device driver DAC960.o version 2.4.10 indeed 
support these controllers in addition to old controllers. Prior beta 
version (Fisher) does detect and loads driver DAC960.o properly.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.Insert Mylex PCI to U160 controller, e.g. AcceleRAID 352, in the system
2.Boot 1st Wolverine CDROM from IDE CDROM
3.Installer will not detect Mylex controller in default or text mode 
automatically. But through expert mode to manually select embedded driver
(DAC960.o) works fine. 

	

Actual Results:  Can't install OS to Mylex RAID ontrollers

Expected Results:  Need to detect Mylex controller and load the DAC960.o 
driver properly during installation
Comment 1 Bill Nottingham 2001-03-23 15:43:42 EST
This was fixed in kudzu-0.97.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.