Bug 33809 - lprng stops loading after krb5-libs update
Summary: lprng stops loading after krb5-libs update
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 33580
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: LPRng
Version: 7.0
Hardware: i686
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Crutcher Dunnavant
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-03-29 11:23 UTC by Formtech AB
Modified: 2007-04-18 16:32 UTC (History)
0 users

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2001-03-29 14:14:59 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Formtech AB 2001-03-29 11:23:36 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.76 [en] (WinNT; U)


At 2001/03/29 updated krb5-libs to 1.2.2 rel3 using up2date. Lpd (LPRng-3.6.24-2) stoped working with the following error: "undefined symbol: 
stat". 

Reproducible: Didn't try
Steps to Reproduce:
1. Run up2date to update krb5-*. to 1.2.2 rel3.
2. 
3.
	

Actual Results:  Error "undefined symbol: stat" when running lpc, lpq and other lprng tools. Lpd doesnt start.

I solved it by restoring the entire /usr/kerberos/lib/ tree from another Redhat 7.0 server. This problem may be affecting lots of other people.

Comment 1 Steve Falco 2001-03-29 14:14:56 UTC
I had the same problem.  I 'fixed' it by rebuilding the LPRng package (no
changes to the source, just rebuild).  'Course I don't know what other packages
may be broken by the krb change :-)

Comment 2 Daniel Roesen 2001-03-29 14:16:28 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 33580 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.