Bug 3394 - problems telnetting INTO box
problems telnetting INTO box
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: telnet (Show other bugs)
6.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Florian La Roche
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-06-10 13:56 EDT by tunes
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-07-16 16:38:37 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description tunes 1999-06-10 13:56:16 EDT
local logins work just fine locally, but when telnetting
into the box, it makes it to the login and PW prompt, but
refuses to authenticate (always gives a login invalid).  I
can use SU to switch between users with their own passwords,
but I cannot telnet into the machine even from itself.


I have looked through the FAQ's but am unable to find any
information at all as to why this may be happening

IP for the machine is

temporary login UN sj PW twonk1

yes I have verified the PW's

IP for now is 207.70.43.161 and will stay that way till I
get it hooked up to my companies t1 (in the mean time it
will be VERY slow)
Comment 1 Pekka Savola 2000-07-16 16:38:35 EDT
If I understand correctly, you are trying to log on using root account.  That
has been disallowed for reasons of security.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.