Bug 3502 - http proxy not used
http proxy not used
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Matt Wilson
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 1999-06-16 10:46 EDT by marko.kohtala
Modified: 2015-07-15 18:49 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 1999-06-28 12:40:15 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description marko.kohtala 1999-06-16 10:46:52 EDT
I tried to use http proxy. It seemed to lock the install up.
From looking at it from the tcpdump, it actually seemed to
try to connect directly to the http server instead of the
defined http proxy.

Btw. you also could supply some way to abort a connection
attempt. I could find no other way but to reboot.
Comment 1 Jay Turner 1999-06-16 14:28:59 EDT
We are aware of a problem with http proxy during the installation, and
are working to get that problem fixed as quickly as possible.  We will
post a fix on the web site as soon as one is released.
Comment 2 Derek Tattersall 1999-06-28 12:40:59 EDT
*** This bug has been marked as a duplicate of 2542 ***
Comment 3 openshift-github-bot 2015-07-15 18:49:27 EDT
Commits pushed to master at https://github.com/openshift/origin

Issue 3502 - removing label propagation to build pods in build

Merge pull request #3508 from soltysh/issue3502

Merged by openshift-bot

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.