Bug 3612 - Install Process fails to detect Neomagic 128ZV on Fujitsu B110; IBM i series
Install Process fails to detect Neomagic 128ZV on Fujitsu B110; IBM i series
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
6.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-06-21 07:57 EDT by igb
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-07-07 18:27:02 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description igb 1999-06-21 07:57:37 EDT
Installation on 6.0 on these platforms (and, I suspect, all
other Neomagic 128ZV platforms) fails to get a working X
server.  The graphics driver isn't even detected in an
unaccellerated mode.  Copying the /etc/X11/XF86Config file
from a previous installation of Precision Insight's NM
driver
fixes the problem.
Comment 1 David Lawrence 1999-07-07 18:27:59 EDT
I have not been able to get this to fail on several laptops that we
have installed to using the Neomagic chipsets. Sometimes the
Xconfigurator does not probe your chipset properly if it has a strange
bios or pci subsystem and manual choices must be made.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.