Bug 363 - Documentation error - autoconfig(ure) flag
Documentation error - autoconfig(ure) flag
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: setserial (Show other bugs)
5.1
i386 Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Mike Maher
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1998-12-09 11:42 EST by tcc1000
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-02-11 12:07:47 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description tcc1000 1998-12-09 11:42:22 EST
The autoconfigure flag is stated as being autoconfigure in
both the man page and the help output by the program.
However, this results in the error 'Invalid flag:
autoconfigure'. The correct flag is autoconfig. One or other
need correcting. I believe this also affects Red Hat Linux
5.2.
Comment 1 David Lawrence 1998-12-09 11:48:59 EST
This has been verified to be a bug. The man page does use the flag
autoconfigure and it should be autoconfig. Also the usage report
directly from the setserial command states it should be autoconfigure
which produces an ivalid flag error when ran with that argument.This has been verified to be a bug. The man page does use the flag
autoconfigure and it should be autoconfig. Also the usage report
directly from the setserial command states it should be autoconfigure
which produces an ivalid flag error when ran with that argument.
Comment 2 Mike Maher 1999-02-11 12:07:59 EST
fixed man page.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.