Bug 373 - When use DHCP install, get no default gateway on all the machines.
Summary: When use DHCP install, get no default gateway on all the machines.
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 429
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: initscripts (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 5.2
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1998-12-10 02:38 UTC by Nick Urbanik
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-01-12 11:33:31 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Nick Urbanik 1998-12-10 02:38:47 UTC
1. Use DHCP with FTP install.
2. All the machines boot with no default gateway.  Windows
machines no problem.  DHCP server is a Linux machine.
3. Even when I add GATEWAYDEV="eth0" to
/etc/sysconfig/network, only get the gateway when restart
network, not when boot.
4. A big problem for us.

Comment 1 Jay Turner 1998-12-10 14:49:59 UTC
Can you send the contents of your dhcpd.conf file so that we can
recreate you test environment in the lab?

Comment 2 David Lawrence 1998-12-29 21:05:59 UTC
This report has been closed due to lack of responce from user.

It may be reopened if needed.

Comment 3 Need Real Name 1999-01-06 15:56:59 UTC
Additional information has been sent via email.

Comment 4 Jeff Johnson 1999-01-12 11:33:59 UTC
*** This bug has been marked as a duplicate of 429 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.