Bug 3837 - umask of 000 in GNOME after upgrading to XFree86-3.3.3.1-52
Summary: umask of 000 in GNOME after upgrading to XFree86-3.3.3.1-52
Status: CLOSED NEXTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 6.0
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Michael Fulbright
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-06-30 20:01 UTC by windelband
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-07-13 20:23:11 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description windelband 1999-06-30 20:01:29 UTC
After upgrading XFree86-libs-3.3.3.1-52.i386.rpm all
aplications launched in GNOME window-system have a umask
of 000 instead of the default value e.g. 022. The other
window-systems KDE or AnotherLevel are not affected!

The problem is the following shared library
/usr/X11R6/lib/libICE.so.6.3. If you use the shared
library of XFree86-libs-3.3.3.1-49.i386.rpm the umask
has his correct value.

Comment 1 Michael K. Johnson 1999-07-13 16:38:59 UTC
DrMike, can you reproduce this?

Comment 2 Bill Nottingham 1999-07-13 20:23:59 UTC
fixed in XFree86-3.3.3.1-53, available in the next Raw Hide
release....


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.