Bug 3856 - Display blanks and system hangs with SuperMicro Motherboard
Display blanks and system hangs with SuperMicro Motherboard
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
6.0
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-07-01 11:15 EDT by john.w.hill
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-07-01 14:46:40 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description john.w.hill 1999-07-01 11:15:21 EDT
Hardware:
SuperMicro Motherboard P6DGE w/dual 450Mhz PII's.

Symptoms:
While system is up and running and all appears normal, the
monitor will appear to blank, go into standby, or perhaps
respond to screensaver. The reality is that the system is
locked up and won't even respond to keyboard or mouse input.
The only option is to power down, BUT even that does not
solve the problem. When the system is again powered on the
boot process seems to hang in the BIOS ..somewhere.
Disconnecting power from the back of both computer and
monitor seems to bring it around to where it will boot
normally, however, once the system is up and running, it
will soon crash as before - even when mouse and keyboard
activity are present.

Solution: Upgrade the BIOS to Rev. 2.0 ..it's available at
www.supermicro.com.  I have had the system up and running
for more that 24 hours and have not had any recurrences of
the problem.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.