Bug 386841 - 'cluster request failed' during vgs command
'cluster request failed' during vgs command
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: lvm2 (Show other bugs)
4.0
All Linux
urgent Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Milan Broz
Corey Marthaler
: ZStream
Depends On: 364081
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-11-16 09:21 EST by RHEL Product and Program Management
Modified: 2013-02-28 23:06 EST (History)
8 users (show)

See Also:
Fixed In Version: RHBA-2007-1093
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-12-11 17:30:46 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description RHEL Product and Program Management 2007-11-16 09:21:31 EST
This bug has been copied from bug #364081 and has been proposed
to be backported to 4.6 z-stream (EUS).
Comment 6 Corey Marthaler 2007-12-04 14:53:55 EST
This bug has been verified fixed in
lvm2-2.02.27-2.el4_6.1/lvm2-cluster-2.02.27-2.el4_6.1
Comment 8 errata-xmlrpc 2007-12-11 17:30:46 EST
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2007-1093.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.