Bug 389781 - Gnome drive mount applet does not appear sometimes (probably fixed upstream already)
Gnome drive mount applet does not appear sometimes (probably fixed upstream a...
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gnome-applets (Show other bugs)
All Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ray Strode [halfline]
Fedora Extras Quality Assurance
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2007-11-18 16:24 EST by Ronald Wahl
Modified: 2008-02-01 22:34 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2008-02-01 22:34:13 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ronald Wahl 2007-11-18 16:24:16 EST
Description of problem:

Gnome drive mount applet does not appear sometimes. Obviously it only works on
first login.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:

Almost every time.

Steps to Reproduce:
1. Login after boot at GDM into Gnome
2. Verify that the drive mount applet is visible.
3. Logout
4. Wait for some time - lets say 30.60 seconds (this is just to be sure that
   any background processes, e.g. dbus, finishes)
5. Login again
Actual results:

Drive mount applet is running but not not visible.

Expected results:

Drive mount applet is visible on every login.

Additional info:

The new upstream version of gnome-applets (2.21.1) seem to fix this. I manually
applied the changes to GNOME_DriveMountApplet.server and it seems to work.
Comment 1 Matthias Clasen 2008-02-01 22:34:13 EST
We have gnome-applets 2.21.4 in rawhide now, so this should be fixed.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.