Bug 40104 - On a Delll latitude c800, XConfigurator hangs.
On a Delll latitude c800, XConfigurator hangs.
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: Xconfigurator (Show other bugs)
7.1
i686 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Mike A. Harris
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-05-10 12:53 EDT by Wallemacq Pierre
Modified: 2007-04-18 12:33 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-08-19 23:59:46 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Wallemacq Pierre 2001-05-10 12:53:14 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.73 [en] (Windows NT 5.0; U)

Description of problem:
On a Dell latitude c800 - XConfigurator will recognise the card and hang if we click OK. 

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Start XConfigurator
2.Let it search for your card
3.hit OK
	

Actual Results:  It hangs and I must turn off my PC. 

Additional info:

This problem was already seen with 7.0. This happens on all c800 we have.
Comment 1 Mike A. Harris 2001-05-24 00:51:10 EDT
What video hardware is in the machine?
Comment 2 Wallemacq Pierre 2001-05-28 04:37:37 EDT
Rage mobility 128 AGP 4X.
Comment 3 Mike A. Harris 2001-08-19 23:59:42 EDT
Does it still hang like this with the Rawhide or Roswell versions
of XFree86/Xconfigurator?
Comment 4 Mike A. Harris 2002-05-30 02:25:11 EDT
Works for me.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.