Bug 4014 - restore from dump-0.4b4-7 cannot read tape made with dump-0.3-17
restore from dump-0.4b4-7 cannot read tape made with dump-0.3-17
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: dump (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 1999-07-13 02:41 EDT by steveh
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 1999-08-01 04:57:38 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description steveh 1999-07-13 02:41:42 EDT
I had created several tapes before upgrading from RH5.2 to
RH6.0, but imagine my surprise when I tried to add a name to
the extract list and received, "bad name to addentry".
Unfortunately, I pulled the source for 0.4b4-7 off my
system, so I can give you a line cite, but it is the only
occurance within restore.c.

I pulled the 0.3-17 SPRM down and rebuilt it, with success,
and have left that version live until the problem is fixed.

For tracking, I have a P233, which is remote dump/restoring
on a Sparc10.  In order to execute, I first position the
tape with "rsh poplar mt asf xx", and the run the restore
with "restore ivf poplar:/dev/rmt/0n".
Comment 1 Jeff Johnson 1999-08-01 04:57:59 EDT
I believe that this problem has been fixed in dump-0.4b4-9. Please
reopen this bug if I'm wrong.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.