Bug 4046 - Init 2.74
Init 2.74
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: SysVinit (Show other bugs)
6.0
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
http://parodies.hypermart.net/rc.sysinit
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-07-15 03:51 EDT by vallentyne
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-08-17 18:34:41 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description vallentyne 1999-07-15 03:51:01 EDT
I installed RH 6.0 on my  amd 133, the install went fine
however when I was asked to reboot the the system the boot
proccess did not take me to the loging prompt, instead it
stops at "Turning on user and group quotas for root
filesystem  [ ok ]".  My hard drive stops spining and the
boot proccess does not continue, even if I leave it on over
night.  I have tried typing linux single, but that does not
help.  In the Url part of this form I have the rc.sysinit
file and can post upload any other files you need to help
fix this bug.  If I can not get linux to boot I will have
to return to windoze!!!
Comment 1 Bill Nottingham 1999-07-15 17:22:59 EDT
Hmm... you could try updating to the latest initscripts in
Raw Hide (ftp://rawhide.redhat.com/) and seeing if that
solves the problem.
Comment 2 Bill Nottingham 1999-08-17 18:34:59 EDT
closed due to lack of input.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.