Bug 4087 - xinit error message
Summary: xinit error message
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 6.0
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-07-17 17:33 UTC by Olivier Baudron
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-08-23 15:57:17 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Olivier Baudron 1999-07-17 17:33:36 UTC
When launching startx, I first have an error message:
_X11TransSocketUNIXconnect : can't connect - errno 111
and then, the Xserver (XF86_SVGA) is correctly started.

If I replace xinit (from rpm XFree86-3.3.3.1-52), by xinit
from the official distribution of XFree86-3.3.3.1, then, the
"bug" is fixed.

My video card is a Matrox Millenium MGA (2MB or ram).

Comment 1 Jay Turner 1999-07-19 14:18:59 UTC
This issue has been forwarded to a developer for further action.

Comment 2 Preston Brown 1999-08-23 15:57:59 UTC
this will be fixed in a forthcoming errata release of X.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.