Bug 414 - Sndconfig fails to initialize SB AWE32
Summary: Sndconfig fails to initialize SB AWE32
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: sndconfig
Version: 5.2
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1998-12-14 18:06 UTC by tslake
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-05-16 21:49:27 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description tslake 1998-12-14 18:06:30 UTC
After a new install (workstation) of RH5.2, Sndconfig failed
with the following error (h/w is SB AWE32):

The following error occurred running the modprobe program:
/lib/modules/preferred/misc/sb.o:init_module:
Device or Resource busy
Sound:  Device or resource busy

Sndconfig worked fine with this machine w/ RH5.1.  There
have been no h/w changes.

Comment 1 David Lawrence 1998-12-14 19:06:59 UTC
We need to know what mode SoundBlaster it is. There is usually a
number marked on the card such as CTxxxx where the x's are some
number.

Comment 2 David Lawrence 1998-12-30 00:18:59 UTC
We will need to get a CT1920 into the test lab to accurately test this
bug.

Comment 3 tslake 1999-03-04 23:44:59 UTC
followup info...i went back and tried running sndconfig option from
setup. it worked. i now have sound.  what had not worked was
configuring sound during a new workstation install and later with
standalone sndconfig.

tl


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.