Bug 415 - Locks when trying to install packages
Locks when trying to install packages
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: glint (Show other bugs)
alpha Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 1998-12-14 13:28 EST by Steve Wills
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 1998-12-14 14:30:27 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Steve Wills 1998-12-14 13:28:23 EST
Summary basically says it all. Glint works fine until you
try to install a package. Then it locks up.
Comment 1 David Lawrence 1998-12-14 14:30:59 EST
I was not able to replicate bug as reported by user.
Comment 2 Steve Wills 1998-12-14 14:50:59 EST
We have replicated it here. Did you try the correct architecture
(Alpha)? If so, I'll try to track down what we are doing diffrently.
Comment 3 David Lawrence 1998-12-14 15:32:59 EST
I will try it again on another Alpha. Could you be more descriptive of
the problem please. For example is the package you are trying to
install coming from a CD-ROM, harddrive, network, etc? Does the same
package install properly on the command line with rpm -ivh <package>?

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.