Bug 4162 - Compaq Armada 7400 with docking station
Compaq Armada 7400 with docking station
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Preston Brown
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 1999-07-22 12:23 EDT by pathiaki
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2000-02-04 11:28:13 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description pathiaki 1999-07-22 12:23:26 EDT
The Compaq Armada 7400 with docking station has
a display problem when docked and displaying to
the desktop monitor.

The installation and configuration of 6.0 went flawlessly
on the laptop and it's LCD 1024x768 display.  However,
once docked into it's docking station, the display would
not work nor could it easily be configured to do so.

The desktop monitor is a Compaq V75.  The graphics card
is an S3 Virge/MX card from S3 Corp.
Comment 1 Preston Brown 1999-09-23 15:39:59 EDT
can you please more fully describe the functionality when attached to
the docking station?  Enumerate what you do and what SHOULD work
(keysequences, etc) and what actually happens.
Comment 2 Preston Brown 2000-02-04 11:28:59 EST
looks like we don't support this configuration.  You may have to use the vesa
framebuffer or use fn-<fkey> to switch between various monitor modes -- some
laptops do this.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.