Bug 41710 - wvdial doesn't like ampersands & in ppp connection names
wvdial doesn't like ampersands & in ppp connection names
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: wvdial (Show other bugs)
7.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-05-21 17:14 EDT by Brian
Modified: 2007-04-18 12:33 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-07-08 11:28:17 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Brian 2001-05-21 17:14:42 EDT
Description of Problem:
If connection name in "Dialup configuration" has ampersand sign then wvdial doesn't work when started with the "RH PPP dialer". If the connection is closed by clicking on close then wvdial processes are left,using up processor time.

How Reproducible:
every time

Steps to Reproduce:
1. Add dialup connection to "Dialup Configuration" with name "U-Net_C&W"
2. Attempt to connect using RH PPP dialer

Actual Results:
Connection fails to be made

Expected Results:
Modem should dial but doesn't.

Additional Information:
/var/log/messages has some error messages including this line:
... WvDial: Warning Section [Dialer U-Net_C] does not exist in wvdial.conf.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.