Bug 4186 - kickstart lilo configuration fails if there is a dos part.
kickstart lilo configuration fails if there is a dos part.
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
6.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jay Turner
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-07-23 18:34 EDT by jeremy
Modified: 2015-01-07 18:37 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-08 07:26:16 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description jeremy 1999-07-23 18:34:05 EDT
Using RH6.0, latest boot images, kickstart will work until
it tries to install lilo to the mbr.

I had an existing dos partition defined. When it gets to
the lilo installation point, I get an error that the boot
loader could not be installed. Being the inquisitive type,
I manually removed the dos section from /mnt/etc/lilo.conf
and ran /mnt/sbin/lilo -r /mnt, and then lilo installed.
When I went back to the error screen in the installer and
told it to retry, it failed again. So, I went back to the
shell prompt and cat'ed the /mnt/etc/lilo.conf and it
mysteriously had the dos section again.

Having the lilo portion of kickstart being configurable to
only deal with the linux partitions would be a plus. I can
go back an run lilo again after the machine is up. As it is,
this bug is a kickstart stopper.
Comment 1 Jay Turner 2000-02-08 07:26:59 EST
Issue is resolved in the latest installer.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.