Bug 41865 - xdm login screen bad formatting
xdm login screen bad formatting
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
7.3
alpha Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Mike A. Harris
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-05-22 13:57 EDT by David Lawrence
Modified: 2007-04-18 12:33 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-06-01 11:56:58 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description David Lawrence 2001-05-22 13:57:24 EDT
Description of Problem:
Package: XFree86-xdm-4.0.3-16.1.0

Justification is incorrect in the xdm login box. "Login:" is off to the
right and "Password:"
is off to the left. This is on the alpha platform. I just checked on the
x86 platform and it looks fine there. Strange.
Comment 1 Mike A. Harris 2001-05-23 06:21:41 EDT
Bill, can you have a look into this?  I'm Alphaless..  I'll look at the
code though and see if there is anything obvious.
Comment 2 Mike A. Harris 2001-05-25 07:04:55 EDT
I have isolated the code that displays the prompt.  Unfortunately, I
cannot determine from merely looking at the code what is wrong with it
that it would display as you describe.  I have no 64 bit hardware with
which to test/see/debug this though, although I bet that it is just a simple
64bit ism.

Bill, can you test this on ia64 also and see if it is doing so there as well?
It would be nice to know if it is Alpha specific or 64bit specific.  Then I
can send it to Jay Estabrook to look into perhaps.

The code in question after an "rpm -bp XFree86.spec" is located in:

xc/programs/xdm/greeter/Login.c

Comment 3 Bill Nottingham 2001-05-25 10:55:27 EDT
I'll try and check on ia64, but I need to switch video cards first. ;)
Comment 4 David Lawrence 2001-06-01 11:56:54 EDT
Bill, did you have a chance to look at this? It is still occuring on the Alpha
with the latest XFree86-xdm-4.0.3-17. It is not a showstopper but does not look
nice.
Comment 5 Phil Copeland 2001-06-04 17:19:20 EDT
I don't see anything wrong with the release candidate..
resolved I think


Phil
=--=
Comment 6 David Lawrence 2001-06-04 17:22:11 EDT
SO you are saying that you were did not see the formatting issue on a different
Alpha? I admit that I have not have time to check different Alpha's to see if
this a single machine incidence. If you want to see the problem I am talking
about come and see me and I will show you the offending machine.
Comment 7 Phil Copeland 2001-06-04 17:30:34 EDT
This is with the current builds I have made
Comment 8 David Lawrence 2001-06-04 18:12:42 EDT
Hmm, tested it on a G200 with same packages and everything looks fine. Chalking
it up to video chipset issue.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.