Bug 4189 - cable modem
cable modem
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: pump (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Erik Troan
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 1999-07-23 20:29 EDT by jrmarlo
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 1999-08-18 13:28:40 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description jrmarlo 1999-07-23 20:29:41 EDT
My cable company requires that a hostname be sumitted as
part of the request.  I can use 'dhcpcd -h hostname' and I
can connect.  The pump daemon doesn't have that switch.
I've downloaded the new version of pump, but the -h switch
isn't the same.  I've even tried to rewrite the if file but
I haven't had any luck.
Comment 1 jrmarlo 1999-08-12 20:41:59 EDT
The file tat I have been trying to rewrite is the networkconfig ifup
Comment 2 Preston Brown 1999-08-18 13:28:59 EDT
the latest pump in the 6.0 errata fixes this and other issues.
Comment 3 jrmarlo 1999-08-19 22:10:59 EDT
I try to log on using the new version of pump by using the -h option
with my hostname and I still can't log on. I even upgraded my boot.img
files and that didn't work. What am I doing wrong or what should I do.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.