Bug 419751 - Switching subtitles to none causes freeze in totem
Switching subtitles to none causes freeze in totem
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gstreamer (Show other bugs)
8
All Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Adam Jackson
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2007-12-11 08:33 EST by Alexey Torkhov
Modified: 2007-12-19 06:23 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2007-12-19 06:23:52 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Totem freeze backtrace (24.60 KB, text/plain)
2007-12-11 13:52 EST, Alexey Torkhov
no flags Details
Output of rpm -qa '*gstreamer*' (773 bytes, text/plain)
2007-12-11 13:54 EST, Alexey Torkhov
no flags Details

  None (edit)
Description Alexey Torkhov 2007-12-11 08:33:29 EST
Description of problem:
I have .avi with detached subtitles in .srt file. When selecting
View->Subtitles->None in menu totem is freezes but video is continuing to play.

Version-Release number of selected component (if applicable):
totem-2.20.1-1.fc8

Steps to Reproduce:
1. Start to play video with subtitles in srt in totem.
2. After it starts select View->Subtitles->None

Actual results:
Totem window is unresponding. Video is continue to play.

Expected results:
All is good.
Comment 1 Bastien Nocera 2007-12-11 12:31:47 EST
Could you please get a backtrace of the hang, with the debuginfo files installed?
Also attach the output of:
rpm -qa "*gstreamer*"
to your bug.
Comment 2 Alexey Torkhov 2007-12-11 13:52:37 EST
Created attachment 284451 [details]
Totem freeze backtrace
Comment 3 Alexey Torkhov 2007-12-11 13:54:24 EST
Created attachment 284461 [details]
Output of rpm -qa '*gstreamer*'
Comment 4 Alexey Torkhov 2007-12-12 14:18:09 EST
Here is info you requested.
Comment 5 Bastien Nocera 2007-12-17 06:50:04 EST
Although I don't expect the problem to be fixed, could you please test with
gstreamer-plugins-base 0.10.15 available in updates-testing?
Comment 6 Alexey Torkhov 2007-12-17 14:30:27 EST
With new gstreamer-plugins-base problem still exist.
Comment 7 Bastien Nocera 2007-12-19 06:23:52 EST
Known upstream: http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=344706

This will be fixed when we switch to playbin2

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.