Bug 422 - Missing arm support
Missing arm support
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: automake (Show other bugs)
1.0
arm7 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jakub Jelinek
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1998-12-14 23:31 EST by stewart
Modified: 2008-03-06 14:57 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-03-22 12:12:17 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description stewart 1998-12-14 23:31:12 EST
automake is missing proper armv4l support in config.sub.
Possibly in config.guess as well.

Scott Bambrough from Corel Computer has a patch which
addresses config.sub
Comment 1 Jeff Johnson 1999-01-14 10:34:59 EST
Could you add/send Scott Bambrough's patch? Thanks ...
Comment 2 stewart 1999-01-14 14:27:59 EST
His patch did not apply cleanly, so I did it by hand, and sent it in.
Should be there now.  Take a look at it.  I think it is correct.

Not certain if config.guess needs to be modified as well.
Comment 3 Preston Brown 1999-03-22 12:12:59 EST
while the official arm port by us has been dropped for 6.0, I have
rolled this patch into automake-1.4-4 and higher.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.