Bug 42290 - will not setup monitor connected to a armada dockin station
Summary: will not setup monitor connected to a armada dockin station
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: Xconfigurator (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 7.1
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Mike A. Harris
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-05-25 17:48 UTC by Chris Kelly
Modified: 2007-04-18 16:33 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-05-26 17:37:38 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Chris Kelly 2001-05-25 17:48:01 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)

Description of problem:
when i run Xconfigurator on my e500 laptop while in the dockin station
it finds the monitor but but fails to set it upand wnat me to set it up 
manually but still fails.

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.start Xconfigurator
2.prob for monitor

3.try to complet it
	

Additional info:

Comment 1 Mike A. Harris 2001-05-26 17:37:32 UTC
I need better details than that.  Can you provide me with the XFree86 log
files, etc.  What specifically occurs?

Attach the uncompressed file(s) using the link below.

Comment 2 Mike A. Harris 2002-02-09 10:40:14 UTC
Not any information provided in order to look into problem.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.